top of page
  • Marc Krone

Dagboek Waalseilandsgracht

Dit dagboek doet verslag van de belevenissen van de waterbewoners van de Waalseilandsgracht tussen de Bantammerbrug (283) en de Montelbaanstorenbrug (280) vanaf 23 september 2021.

Vanaf eind december 2020 tot die datum zijn de waterbewoners, en later ook de walbewoners, in gesprek geweest met de gemeente over het kadeherstel van de Oude Waal en de Binnenkant. Deze gesprekken zijn over het algemeen in goede harmonie verlopen en over en er is goed naar elkaar geluisterd. De communicatie zal de komende tijd doorgaan.

Eind september hebben de waterbewoners een verplaatsingsovereenkomst met de gemeente getekend. Op vrijdag 24 september is aannemer Benecke begonnen met het invaren van pontonsteigers waaraan eerst de arken van de Binnenkant en daarna de schepen van de Oude Waal tijdelijk hun ligplaats zullen vinden.

Je bent meer dan welkom om dit dagboek aan te vullen met je eigen verhaal en/of foto’s en filmpjes. Je kunt ze mailen naar Marc Krone (marckrone@gmail.com) of Pien Schepel (pien.schepel@xs4all.nl). Teksten: graag max. heen halve A4 in Times 12’.

18 views0 comments

Recent Posts

See All

ความคิดเห็น


bottom of page